Skapare Plan

Boeken en  boeken

Het

Skapare

Plan


"Inmiddels heb ik tal van boeken mogen illustreren. Maar altijd al liep ik met de hoop ooit een eigen boek uit te  kunnen geven.  

Sinds het ontstaan van de Legendejagers maakt dan eindelijk ook het auteurschap onderdeel uit van het Skapare Plan. Het betreft voornamelijk verhalen en boeken met een historische inslag. Het auteurschap geeft een extra dimensie aan het ilustratieve werk voor en de Legendejager

Storm over de commanderij

Tempeliers spreken velen tot de verbeelding. Deze machtige ridderorde wordt nog altijd omgeven door een waas van mysteries. Op het grondgebied van het huidige Nederland was in de dertiende eeuw één commanderij gevestigd. IN het Noord Brabantse Alphen. Storm over de commanderij neemt je mee naar de laatste jaren van deze commanderij, gezien door de ogen van de jonge Rogier. Hij wilt maar één ding; ridder worden... maar of datdie wens stand blijft houden valt nog te bezien. Een avontuur voor jong en oud met een sleutel tot een tweede boek waarin alle historische feiten over de Tempeliers haarfijn uit de doeken worden gedaan.

Lees meer

In samenwerking met: Erik Franken, Leonore Pulleman, Tekstbureau Groen Geletterd, LandStad de Baronie en Uitgeverij Boekscout
ISBN 9789463890212

Bestel het boek hier!

Lukas Stas
Wonderdokter of oplichter?

Kort na de fameuze list met het Turfschip verschijnt er een apotheker in Breda die zich onderscheidt door zijn kunde en ambities. Wie is deze man die het al snel schopt tot garnizoensarts en de stad redt van de pest?
En wat te denken van zijn grote ambitie; het levenselixer Electrum Vitae?

We zijn nu vollop in de weer met historisch onderzoek en het schrijven van het verhaal en hopen het boek in het najaar uit te brengen!  

 

Auteurs: Erik Franken en Rob Hopstaken

Lees meer 

"Op dit moment staan er geen lezingen gepland. Mocht u echter belangstelling hebben voor één van de lezingen, neem dan gerust contact op met Skapare Plan of Stichting Legendejagers."

Als uitgever kozen we voor Uitgeverij Boekscout. En daar hebben we geen moment spijt van. Deze POD-uitgever geeft een uitstekende begeleiding en zorgt ervoor dat jouw boek, ook werkelijk jouw boek blijft.

"Ik werk al jaren samen met Nancy de Heer van Stichting Stem voor Dieren en Tekstbureau Groen Geletterd. Met veel plezier heb ik haar boeken geillustreerd. Tekstbureau Groen Geletterd redigeert ons schrijfwerk."

Sorry! Geen nieuws te bekennen hier!