Skapare Plan

Legendejagers

Het Skapare Plan in

Stichting Legendejagers


"Het concept Legendejagers is grotendeels voortgekomen uit de fantasywereld van Skapare Plan. Samen met Erik Franken werkte ik het uit tot een waar belevingsconcept. Met Stichting Legendejagers kunt u letterlijk in de sagen, legenden en andere verhalen duiken."

De werkelijkheid voorbij...

In een wereld die gedominieerd wordt door regels en beeldschermen is het fijn om eens heerlijk te kunnen 'wegzakken' in je verbeelding. Legendejagers nemen je mee in de vele charmante, plaatselijke sagen en legenden.
Ontdek de magie van het verhaal in een boeiende legendetocht, een ijzingwekkende spooktocht een fantastische verhalenvertellerij of bij een knus kampvuur.        

Legendetochten

Her en der in Brabant hebben de Legendejagers wandel- of fietstochten uitgezet waarbij je letterlijk door de legenden en sagen heen loopt.

Momenteel wordt het aatal  legendetochten uitgebreid en gedigitaliseerd zodat je elke tocht gratis met je mobiele telefoon kunt lopen.      

 

Legendejagers Boeken

"Samen met medeoprichter van de Legendejagers, Erik Franken, ben ik druk  aan het schrijven geslagen. Fictieve verhalen, gebaseerd op historische feiten. Maart 2019 is ons eerste boek  uitgekomen. Klik hier voor meer info.      

Naar de website van
Stichting Legendejagers
 

Legendejagers werken samen met de Keltische Folkband Cool McFinn aan een exclusieve combinatie van verhalenvertellerij en muziekoptredens. Keltische verhalen met Keltische muziek.

Legendejagers Roderick en Ambrosius werken hard aan het tweede boek over Lucas Stas, een obscuur apotheker van het Breda tijdens de Tachtigjarige oorlog.

25 april 2020: Walpurigsnacht; een magisch evenement bij de Koeckers in Den Hout.

Nog geen nieuws hier