Author Image

Skapare Plan
Conceptontwikkeling

Bij conceptontwikkeling komen alle disciplines van Skapare Plan samen. Wandschilderingen, illustraties, decoraties, folders, flyers, menukaarten, bewegwijzering, banners, vlaggen, spellen, spelkisten. Alles waar een restaurant, kinderboerderij of andere instelling zijn identiteit prijsgeeft, daar komt Skapare Plan in actie.

Andere disciplines:

Het Skapare Plan

Skapare Plan werkt mee aan de ontwikkeling van concepten voor restaurants en kinderboerderijen en andere instellingen.
Voorbeelden zijn Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout en Familierestaurant Huis ten Bosch in Chaam. Speelboerderij Den Scherpenberg in Rucphen en Villa Pardoes in Kaatsheuvel
Daarbij richt Skapare Plan zich voornamelijk de praktische, creatieve werkzaamheden: illustraties, grafische vormgeving, muurschilderingen, andere decoraties 2D en 3D en spelontwikkeling.
Sinds 2012 beheert Skapare Plan het belevingsconcept "Legendejagers". Daarin kom je alle werken van Skapare Plan veelvuldig tegen.

Restyling Koeckers-speelgrot

Tijdens de corona-crisis werd de tijd genomen om wat opknapwerk te doen. De speelgrot bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout was al lang aan een verfrissing toe. Met een andere kleurstelling, nieuwe muurschilderingen, verlichting en effecten heeft de grot een veel spannendere uitstraling gekregen waar elk kind zijn eigen verhaal kan spelen.

first service
second service

Inhakers

Beeld zegt meer dan tekst op social media! Haak met een pakkende cartoon in op de actualiteiten, gebeurtenissen binnen je bedrijf, een nieuwe actie of feestdagen. (Voorbeelden van Huis ten Bosch in Chaam)


Diorama's in Bar

In de bar bij de Koeckers zijn de nissen verfraaid met een mooie achtergrond. De bar zelf heeft een robuust marmertje gekregen

third service
second service

Nieuwe menukaarten

Huis ten Bosch in Chaam heeft nieuwe menukaarten

Alle informatie op een rijtje

Skapare Plan / Rob Hopstaken
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: skapare@skapareplan.nl
B: NL001803303B95
KVK:20105699
Facebook
Instagram

Stichting Legendejagers
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: legendejagers@gmail.com
KVK: 71384723
Facebook
Instagram