Decoratieschilder

Skapare Plan maakt professionele wandschilderingen en decoraties in 2D of 3D voor binnen en buiten. Veelal voor restaurants, midgetgolfterreinen, kinderboerderijen of andere instellingen als Villa Pardoes. Maar ook voor particulieren.


Andere disciplines:

Een wand vol illustraties bij Huis ten Bosch in Chaam.

De veelzijdigheid van een wandschilering

Wandschilderingen zijn veelzijdiger dan je denkt. Ze kunnen uiteenlopen van eenvoudige, abstracte patronen tot volledige, wandvullende voorstellingen. De meest spectaculaire wandschildering is de trompe l'oeuil, waarbij er wordt gespeeld met de werkelijkheid.
Belichting is erg belangrijk voor de sfeer. Het is niet noodzakelijk om grote spots op de schildering te zetten. Met de moderne led-verlichting kunnen verrassende effecten verkregen worden.
Hoe dan ook. Fijn of grof, druk of rustig, een muurschildering is altijd een pronkstukje. Er wordt veelal in acryl gewerkt. Watergedragen verf die goed afneembaar en geurloos is en snel droogt. Er kan zelfs geschilderd worden terwijl de zaak gewoon open is.
Afb: Beschilderde tegelwand bij Dickens, Huizen

first service
second service

Panelen, behang en stickers

Met de huidige druktechnieken is het mogelijk om een tekening op losse panelen te printen. Dit kan erg makkelijk zijn als een ruimte snel in een andere sfeer of thema omgetoverd moet worden. Daarbij is van alles mogelijk; degelijke trespa panelen of geluid-absorberend doek.
Afb: Deurdecoratie Villa Pardoes 2018: de deur is bekleed met een sticker en vervolgens doorgeschilderd op de wand en plafond.


Conceptontwikkeling

Vaak zijn wandschilderingen en decoraties gebonden aan het concept van een restaurant of instelling. Kijk op de pagina conceptontwikkeling voor meer mogelijkheden.
Afb:Diorama in bar bij Huis ten Bosch Chaam


second service

Restyling Koeckers-speelgrot

Tijdens de corona-crisis werd de tijd genomen om wat opknapwerk te doen. De speelgrot bij Pannenkoekenhuis Koeckers in Den Hout was al lang aan een verfrissing toe. Met een andere kleurstelling, nieuwe muurschilderingen, verlichting en effecten heeft de grot een veel spannendere uitstraling gekregen waar elk kind zijn eigen verhaal kan spelen.

first service
second service

Beschilderde deuren bij Villa Pardoes

De maand juni werden er achttien deuren beschilderd bij Villa Pardoes in Kaatsheuvel. De thema's van 6 huisjes zijn daarbij natuurlijk de leiddraad. Dit alles maakt deel uit van de grondige verbouwing van de Villa.


Alle informatie op een rijtje

Skapare Plan / Rob Hopstaken
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: skapare@skapareplan.nl
B: NL001803303B95
KVK:20105699
Facebook
Instagram

Stichting Legendejagers
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: legendejagers@gmail.com
KVK: 71384723
Facebook
Instagram