Skapare Plan

Spel beleving

Het

Skapare

Plan


"Een spel is en ultieme vorm van beleving.
Door een thema in een spelvorm te gieten, beklijft het veel beter bij de spelers."

De waarde van het spel

Een verhaal of historisch gegeven in een spel omzetten, opent voor de spelers een aparte wereld. Ideaal voor educatieve doeleinden, maar tevens beleef je een thema doordat je er als speler deel van uitmaakt. Of het nu een speurtocht van een kwartier is, een escapespel van een uur of een toepasselijk kaartspelltje, vertier of educatief... een spel is altijd leuk. Skapare Plan ontwikkelt diverse spellen.

Lees meer  

Escapespellen

Escapespellen zijn een aaneenschakeling van kleine spellen. Elk spel heeft zijn plekje in het geheel. Als speler ben je een soort Indiana Jones die allerlei mysteries oplost. Een escapespel is altijd spannend!

Lees meer 

Bord en kaartspellen

Nu de computergames langzaamaan tot de dagelijkse werkelijkheid behoren komt de belangstelling voor het bordspel weer op. Samen met je vrienden een spelletje ganzenbord of Carcassonne spelen.

Lees meer


Klein spelwerk

Een kleine speurtocht, een puzzel, kleurplaat, zoekplaten. Het zijn allemaal vormen van spellen. Ideaal voor restaurants waar kinderen ook wat willen doen.

Lees meer 

Spel over Zuiderwaterlinie
"Met de Legendejagers werken we aan de ontwikkeling rondom de historische Zuiderwaterlinie. Een speelse manier om de geschiedenis te beleven."