Author Image

Skapare Plan
Spelontwikkeling en lespakketten

Ontwikkeling en vormgeving van speurspellen, codes kraken, detectivespellen, kaartspellen, bordspellen, escape-roomachtige spellen, schatzoekersspellen tbv. kinderfeesten, bedrijfsuitjes of familiefeestjes.
En de ontwikkeling en vormgeving van lespakketten in samenwerking met scholen en instellingen.
Voor restaurants, instellingen, scholen en Legendejagers.

Andere disciplines:

Spelontwikkeling

Wilt u als restaurant de kinderen een spannend speurspel aanbieden, in het restaurant of daarbuiten? Of wilt u het misschien eenvoudiger; een placemat met zoek- en tekenspelletjes? Of wat dacht u ervan om de tafel om te toveren in een groot bordspel of uw borrelende gasten een kaartspel te laten spelen dat betrekking heeft op uw eigen restaurant?
Actieve spellen zoals speurtochten en escape-roomachtige spellen kunnen voor kinderen maar ook voor familie of bedrijfsarrangementen een aardige invulling betekenen
Skapare Plan ontwikkelt spellen op alle formaten. Gecompliceerdere spellen kunnen geleverd worden in een fraaie spelkist. Vrijwel alle spellen zijn voor meermalig gebruik en dus ideaal voor arrangement.


Leskisten

Daarnaast ontwikkelt Skapare Plan in samenwerking met scholen en instellingen ook lespakketten of kisten. Deze lespakketten bevatten een aantal lesbrieven, een handleiding voor de docent, relevante attributen en mogelijk een opzet voor een excursie of spel. Lesmateriaal en inhoud worden in samenspraak bepaald en vormgegeven door Skapare Plan. Dergelijke leskisten kunnen evt verhuurd worden en rouleren op verschillende scholen. Een ideale tool voor musea.

Actualiteiten class="main-btn">Portfolio

Schatzoekersfeestjes

Bij de Koeckers kunnen kinderen op zoek naar een schat. Daarbij moeten ze een aantal proeven afleggen en codes kraken. Een deel binnen en een deel buiten. Wegens het succes komt er een tweede versie bij. Daar wordt momenteel aan gewerkt zodat het nog deze zomer gespeeld kan worden.

first service
second service

Smokkelen

In opdracht van Speelboerderij Den Scherpenberg wordt er gewerkt aan een pakket met als thema: smokkelen. Een thema dat past bij de streek Rucphen/Schijf (NB). Daarbij zullen zeker wat spelelementen worden uitgewerkt en mogelijk een lespakket voor basisscholen.

Alle informatie op een rijtje

Skapare Plan / Rob Hopstaken
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: skapare@skapareplan.nl
B: NL001803303B95
KVK:20105699
Facebook
Instagram

Stichting Legendejagers
Tienkamp 35
4873 DE Etten-Leur
T: #31-(0)6-28 35 21 42
M: legendejagers@gmail.com
KVK: 71384723
Facebook
Instagram